Hrvatski Deutsch English
Naslovna

Potpuno demontažni tenis teren

Podloga je važan faktor koji odlučuje o igri. To zna svaki tenisač.

Proslavljeni tenisač Rafael Nadal je svojedobno izjavljivao da ga plaši što će mu ostati od zdravlja kada završi karijeru.

"Teniski tereni su pre agresivni za skeletni sustav, a turniri su pre česti. Svi dinamični i energični sportovi se odvijaju na mekanijim podlogama. Ne mogu zamisliti košarkaše ili nogometaše da igraju na tvrdim podlogama kao mi tenisači. Vjerujem da je tu moguće nešto promijeniti."

HARO je u suradnji sa australskom tvrtkom Rebund Ace-poznatim proizvođačem akrilnih heterogenih podloga namijenjenih za tenis, razvio demontažni pod namijenjen za tenis koji ima sve sportko-funkcionalne karakteristike bitne za dinamična sportska nadmetanja sa završnom obradom koju zahtijeva teniska lopta.

HARO model ROM Tennis je jedin u svijetu potpuno demontažni tenis teren. Površinska elastičnost u stanju je apsorbirati 68% energije doskoga što predstavlja bitnu korist za zglobove svakog tenisača a koju nema niti jedan do danas poznati tenis teren. Klizavost površine je 68 BPN, a brzina lopte je medium prema kriteriju ITF Pace Rating.

Svoje prvo iskustvo igranja na HARO Rom Tenis terenu su doživjeli svjetske teniske zvijezde: Roger Federer, Rafael Nadal, Maria Sharapova i Victoria Azarenka dana 08.03. 2011. na međunarodnom teniskom turniru u Eugene Oregon, SAD.

<< Sve vijesti