Gamabon, d.o.o.
Ante Mike Tripala 1
10000 Zagreb
Hrvatska (Croatia)

Tel.: +385 1 381 81 70
Fax.: +385 1 381 81 71
E-mail: info@gamabon.hr
OIB: 54837219722

Vorteile

  • Nudi arhitektonsku jednostavnost - ne ograničava raspored sportskih sprva i planiranje sportskih aktivnosti u sp. dvorani, te su time otklonjene mogućnosti raznih povreda na grijaćim tijelima (radijatorima..).
  • Podno grijanje je higijenski zahvalno - dizanje i stvaranje prašine je u znatnoj mjeri manje u usporedbi sa ostalim načinima grijanja, gdje se prašina i ostala onečišćenja skupljaju na samim grijaćim tijelima.
  • Štedi energiju - pripomaže znatnom smanjenju toplinskih gubitaka, jer sa svojim položajem i niskotemperaturnim toplinskim tokom, prije svega grije površinu i volumen zraka upravo u onom dijelu objekta u kojem je potreba za toplinom.
    A da bi smo postigli željenu temperaturu na cijelom borilištu pri podu do visine sportaša, kod radijatorskog ili toplozračnog grijanja nužno je grijati cijeli volumen dvorane, pri čemu je ona u gornjim slojevima i znatno viša zbog prirodnog uzlaza toplog zraka, pa su time i gubici veći.
  • Jenostavno održavanje - svodi se samo na održavanje kotlovnice ili toplinske stanice, što je u potpunosti isto i za slučaj podnog i konvencionalnog grijanja. S time što za razliku od podnog grijanja kod radijatorskog grijanja su potrebni domari koji će prazniti i odzračivati, čistiti radijatore od prašine i čikova, redovito mijenjati termostatske glave koje redovito bivaju otkinute ili otuđene sa radijatora. Također je česti slučaj skakanja ili sjedenja po radijatorima koji se moraju zatvarati ili ograđivati jer u protivnom ispadaju iz svoga ležišta te zahtijevaju veliku sanaciju i bojanje.

Kontaktieren Sie uns!

  • Vrh stranice