Gamabon, d.o.o.
Ante Mike Tripala 1
10000 Zagreb
Hrvatska (Croatia)

Tel.: +385 1 381 81 70
Fax.: +385 1 381 81 71
E-mail: info@gamabon.hr
OIB: 54837219722

HARO kvaliteta sportskih podova

FIBA CERTIFIKAT - nagrade koje nema svatko

FIBA CERTIFIKATSvaki sportski pod mora zadovoljiti zahtjeve prema DIN-u 18032, dio 2, koji se koristi internacionalno kako bi upravljao kontrolom kvalitete i performansama sportskih podova. Proizvođač mora pružiti dokaz o zadovoljavanju tog standarda pribavljanjem testnog certifikata, te certifikata o praćenju kvalitete proizvodnje koje izdaje odobreni, neutralni institut za testiranje. Oznaka kvalitete i testni certifikati vidljivi su dokazi kvalitete sportskog poda.
 

ISO CERTIFIKAT - nagrade koje nema svatko

ISO CERTIFIKATHARO je bio prvi proizvođač sportskih podova na svijetu koji je predstavio sustav quality menadžmenta prema DIN EN ISO 9001, te koji je bio nagrađen međunarodno priznatom oznakom kvalitete.

 

ISO CERTIFIKATKao vodeći Europski proizvođač podova od tvrdog drveta, HARO postavlja trendove kod drvenih podnih pokrova tijekom više od 50 godina. Raznolikost konstrukcija podova od tvrdog drveta te inovativni, površinski premazi PERMADUR čine naše proizvode posebno izdržljivim i vrijednim.

 

DINOdabir sportskog poda iz HARO-a je odluka za sigurnu investiciju. Preko 50 godina iskustva u konstrukciji sportskih podova, najnapredniji proizvodni objekti i kvalificirano, visoko kompetentno osoblje garantiraju izuzetno izdržljive proizvode visoke kvalitete koji predstavljaju najmodernija dostignuća.

 

"Kvaliteta je uvijek bila i uvijek će biti najbolji preduvjet za dugoročno zadovoljstvo kupaca. Amaterski i profesionalni sportaši gotovo svih nacija oslanjaju se na naše jamstvo kvalitete. Jamstvo kojeg održavamo dan za danom sa besprijekornom kvalitetom naših high-tech proizvoda."
Peter Hamberger, rukovodeći direktor Hamberger Industriewerke GmbH.

 

RAL kvalitetaSvi HARO sportski podovi nose RAL oznaku kvalitete. Za osobe koje donose odluke, ova nagrada je siguran pokazatelj vrhunskog proizvoda sa izvrsnom iskoristivošću. Samo sportsko podovi čiju su kvalitetu i karakteristike verificirali institut za testiranje odobreni od Njemačke udruge za osiguranje kvalitete podova sportskih dvorana RAL-GZ 942 i koji zadovoljavaju zahtijeve DIN 18032, dio 2 primaju RAL oznaku kvalitete za sportske podove.

 

HARO-odjel za istraživanja i razvoj uvijek prati nove trendove kod dvoranskih sportova, te tako osigurava da su HARO sportski podovi uvijek u skladu s najnovijim standardima. Firmin vlastiti laboratorij omogućava HARO-u konstantno procjenjivanje karakteristika prema DIN-u. Dodatno, HARO održava bliske kontakte sa mjerodavnim znanstveno-tehničkim i sportsko-tehničkim institutima. «Fachhochschule Rosenheim», glasovita tehnička škola, podržava HARO-vu predanost sa znanstvenim i tehničkim temeljem.
 

Iskustvo i know-how u proizvodnji

HARO-ova desetljeća iskustva u rukovanju i procesiranju oblika od drveta oblikuju osnovicu za napredne tvorničke metode koje se koriste u proizvodnji. Sa tvrtkinim vlastitim halama za sušenje i najnaprednijim proizvodnim uređajima, HARO transformira prirodni proizvod drvo u high-tech proizvod okrenut budućnosti, koji ima sve željene karakteristike i zadovoljava najzahtjevnije standarde kvalitete.

Kontaktirajte nas!

  • Vrh stranice