Gamabon, d.o.o.
Ante Mike Tripala 1
10000 Zagreb
Hrvatska (Croatia)

Tel.: +385 1 381 81 70
Fax.: +385 1 381 81 71
E-mail: info@gamabon.hr
OIB: 54837219722

Završna obrada

Sve ovisi o kvaliteti površine

Površinski premaz je stvarni potrošni sloj na sportskom podu. On mora biti optimalno prilagođen. Zbog toga HARO nudi tri različita površinska premaza: dokazani HARO PERMADURÓ visoko sjajni premaz te novi bioTec premaz – oba odlikuju idealne karakteristike za većinu sportskih disciplina te za višenamjensku uporabu dvorane – a također i HARO SST posebni premaz sa dubokom impregnacijom za terene za squash te sportove sa reketom.

 

PremadurPremadur visoko sjajni premazPREMADUR visoko sjajni premaz zatvara drvene pore u površini poda od tvrdog drveta uz pomoć ispunjača pora. Prašina i prljavština ne mogu se trajno nahvatati na čistoj, glatkoj površini te ih se lako može obrisati. PERMADUR visoko sjajni premaz je posebno otporan na trošenje i na ogrebotine, te je izdržljiv. Pod od tvrdog drveta premazan PERMADUR-om doživi znatno duži vijek trajanja nego podovi od tvrdog drveta sa uobičajenim premazima. Obnavljanje će postati potrebno tek nakon mnogo godina.

 

HARO SST posebni premazSST premazHARO SST posebni premaz razvijen je prvenstveno za squash i sportove sa reketom. Količina posklizavanja i padova zbog poda vlažnog od znoja znatno se smanjuje kod podova premazanih SST-om. Posebni proces pjeskarenja osigurava sigurno uporište za noge kao što je propisano DIN-om 18038, dok duboka impregnacija optimalno štiti sportski pod od tvrdog drveta.

Kontaktirajte nas!

  • Vrh stranice