Gamabon, d.o.o.
Ante Mike Tripala 1
10000 Zagreb
Hrvatska (Croatia)

Tel.: +385 1 381 81 70
Fax.: +385 1 381 81 71
E-mail: info@gamabon.hr
OIB: 54837219722

Sportski podovi

Od svih karakteristika važnih za sport, sportski podovi zauzimaju važnu ulogu, kako za profesionalce tako i za rekreativce koji su, također, željni uspjeha.


Zahtjevi, koji se stavljaju predsportske podove,su veliki i raznoliki, no osnovne prednosti korištenja dobrog sportskog poda su prevencija ozljeda i veći sportski učinak.


Najčešće ozljede nisu sportske povrede, nego oštećenja kostiju, zglobova, ligamenata i muskulature uslijed neodgovarajućih fizioloških svojstava podloge. Ovakvim ozljedama skloni su profesionalni sportaši i instruktori, djeca u fazi intenzivnog razvoja te rekreativci, stoga dvoranski podovi u sportskim i školskim dvoranama moraju udovoljiti širokom nizu funkcijskih zahtjeva.


Radi postizanja tih zahtjeva, u razvoj i proizvodnju sportskih podova ulaže se puno truda, vremena i novaca, jer sportski pod je najzahtjevnije i najsloženije konstrukcijsko rješenje poda.

Odabir odgovarajućeg sportskog poda je dalekosežna odluka i nije dio dnevne rutine projektanta. Zato nas prije projektiranja kontaktirajte i profitirajte s našim iskustvom.

Sportski podovi HARO

Kontaktirajte nas!

  • Vrh stranice