Gamabon, d.o.o.
Ante Mike Tripala 1
10000 Zagreb
Hrvatska (Croatia)

Tel.: +385 1 381 81 70
Fax.: +385 1 381 81 71
E-mail: info@gamabon.hr
OIB: 54837219722

Plošno elastični sportski pod

Fleksibilni pod otporan na savijanje, s velikom površinom kontrole deformacije.

Plošno elastični sportski pod

Točkasto elastični sportski pod

Fleksibilni pod s mekim savijanjem, s površinom kontrole deformacije koja je sasvim prilagođena površini nošenja opterećenja.

Točkasto elastični sportski pod

Kombinirano elastični sportski pod

Plošno elastični pod s točkasto elastičnim gornjim slojem. Plošna deformacija u području sloja raspodjele opterećenja ima veliku površinu, a u području gornjeg sloja sasvim je prilagođena površini nošenja opterećenja.

Kombinirano elastični sportski pod

Mješovito elastični sportski pod

Fleksibilni pod s mekim savijanjem, s komponentom površinske ukrute. Površina kontrole deformacije je mala, ali ona znatno prelazi površinu nošenja opterećenja.

Mješovito elastični sportski pod

Izbor najboljeg sportskog poda

Nisu samo mnoge vodeće sportske udruge spoznale da je HARO sportski pod uvijek pravi izbor, već su se i vlasnici dvorana odlučili za naše sportske podove, jer mi možemo ponuditi idealno rješenje za gotovo svaku situaciju u praksi.

Koji ćete sportski pod odabrati za svoje posebne zahtjeve, između ostalog, ovisi i o vrstama sportova koji se odvijaju u dvorani ili o prilikama u objektu. Bez obzira želite li unaprijed čuti savjet stručnjaka ili ste već u fazi projektiranja, s HARO podovima pobjednik je na Vašoj strani. Posavjetujte se s našim stručnjacima i doznajte sve detalje: od šampiona šampionu.


Izbor najboljeg sportskog poda

Kontaktirajte nas!

  • Vrh stranice