Gamabon, d.o.o.
Ante Mike Tripala 1
10000 Zagreb
Hrvatska (Croatia)

Tel.: +385 1 381 81 70
Fax.: +385 1 381 81 71
E-mail: info@gamabon.hr
OIB: 54837219722

Za vanjsku primjenu

Rom 3 x 3 street basket

Za unutarnju primjenu

Demontažni sportski podovi za unutarnju primjenu

 

 

Sportki pod sa elastičnom drvenom konstrukcijom   Rom 20

 

 

 

 

 

Sportki pod sa elastičnom podlogom   Rom tenis

 

 

Vrste drveta

HARO sport parket od tvrdog drveta

Bjelogorično drveće kanadski javor, bukva, hrast i jasen su isprobani materijali za proizvodnju sport parketa od tvrdog drveta. Ove vrste drveta imaju visoku Brinnell klasu koja ih svrstava kao idealne za drvene sportske podove. (Brinnel test je međunarodno uvriježeni način uvrđivanja tvrdoće nekog materijala).

Drvo je prirodan proizvod koji reagira na promjene postotka vlažnosti u zraku. Optimalni klimatski uvjeti spriječit će neželjeno bubranje i skupljanje drveta. Redovita njega u skladu sa HARO uputama o održavanju, osigurat će dugovječnost HARO sportskog poda i garantirati izvrsne karakteristike.

Vrste drveta

Završna obrada

Sve ovisi o kvaliteti površine

Površinski premaz je stvarni potrošni sloj na sportskom podu. On mora biti optimalno prilagođen. Zbog toga HARO nudi tri različita površinska premaza: dokazani HARO PERMADURÓ visoko sjajni premaz te novi bioTec premaz – oba odlikuju idealne karakteristike za većinu sportskih disciplina te za višenamjensku uporabu dvorane – a također i HARO SST posebni premaz sa dubokom impregnacijom za terene za squash te sportove sa reketom.

 

PremadurPremadur visoko sjajni premazPREMADUR visoko sjajni premaz zatvara drvene pore u površini poda od tvrdog drveta uz pomoć ispunjača pora. Prašina i prljavština ne mogu se trajno nahvatati na čistoj, glatkoj površini te ih se lako može obrisati. PERMADUR visoko sjajni premaz je posebno otporan na trošenje i na ogrebotine, te je izdržljiv. Pod od tvrdog drveta premazan PERMADUR-om doživi znatno duži vijek trajanja nego podovi od tvrdog drveta sa uobičajenim premazima. Obnavljanje će postati potrebno tek nakon mnogo godina.

 

HARO SST posebni premazSST premazHARO SST posebni premaz razvijen je prvenstveno za squash i sportove sa reketom. Količina posklizavanja i padova zbog poda vlažnog od znoja znatno se smanjuje kod podova premazanih SST-om. Posebni proces pjeskarenja osigurava sigurno uporište za noge kao što je propisano DIN-om 18038, dok duboka impregnacija optimalno štiti sportski pod od tvrdog drveta.

Sa sintetskom oblogom

HARO elastične sportske obloge – više od puke alternative

HARO nudi veliki izbor materijala i dizajna u asortimanu elastičnih sportskih obloga. Zahvaljujući svojim tehničkim karakteristikama, HARO elastični sportski podovi nesumnjivo predstavljaju alternativu sportskim podovima od tvrdog drveta, te štoviše nude doslovno neograničenu paletu dostupnih boja.

 

Sportki pod sa elastičnom drvenom konstrukcijomSportki pod sa elastičnom drvenom konstrukcijom

1. Savitljive gredice
2. Slijepi pod
3. Elastična sportska obloga

 

Sportki pod sa elastičnom podlogomSportski pod sa elastičnom podlogom

1. Elastična podloga
2. Haro modularni elementi
3. Elastična sportska obloga

Kontaktirajte nas!

  • Vrh stranice