Gamabon, d.o.o.
Ante Mike Tripala 1
10000 Zagreb
Hrvatska (Croatia)

Tel.: +385 1 381 81 70
Fax.: +385 1 381 81 71
E-mail: info@gamabon.hr
OIB: 54837219722

Better for athletes

Površina parketa je masivna koliko mora biti. Ona je višeslojni proizvod, napravljen od lameliranog drveta i visoko kvalitetne skandinavske šperploče kao podloge tvrdom drvetu - habajućem sloju. Osim činjenice da se čuva okoliš, jer se ne razbacuje sa dragocjenim drvetom, ovakav tip proizvodnje omogućava da pod udovoljava svim karakteristikama DIN kvalitete, što znači da je u mogućnosti ponuditi značajne prednosti vašoj organizaciji:

PREDNOSTI:

  • Slojeviti parketslojevita konstrukcija omogućava elastičnost površine, što je važna biomehanička prednost za igrače: dok se lopta savršeno odbija, osjeća se da je pod mekan; apsorpcija doskoka sportaša se penje do 63%, što može smanjiti ili čak spriječiti ozljede. Ovaj pod također djeluje na smanjenje umora.
  • dimenzionalna stabilnost-slojevita konstrukcija isto tako znači da je drvo gotovo 90% stabilnije od puno debljeg masivnog parketa. Ne bubri, niti se skuplja, ne iskrivljuje se i ne javljaju se reške (fuge). Parketne ploče međusobno prianjaju vrlo precizno i na taj način površina poda postaje zaista ravna. To uvelike koristi sigurnosti igrača, te njihov skeletni i muskulaturni sustav ne mora stalno nadomještati nedostatke u površini poda.
  • karakteristike poda su vrlo ujednačene, bez ičega što bi uzrokovalo tvrda mjesta i nedosljednu izvedbu. Plošna elastična podkonstrukcija uvelike pridodaje sveukupnom skladu poda, i tu se podovi starih generacija nalaze izvan konkurencije.
  • Zaštićeno ime PERMADUR® završnog sloja, daje tenisicama igrača skladno trenje. Zbog toga što je završni sloj tretiran UV zrakama, on neće postati sklizaviji kako sezona bude odmicala, što se može dogoditi ostalim završnim slojevima kad se duže koriste. I imat će ista svojstva godinama, bez potrebe ponovnog tretiranja!

Završna površinska obradaZavršna površinska obrada sačinjena je od 8 slojeva:

  • jedan sloj za ispunu pora (3)
  • dva elastična sloja (2)
  • pet poliuretanskih slojeva (1)

Contact us!

  • Vrh stranice